ПОЗДРАВИТЕЛЕН АДРЕС ПО СЛУЧАЙ 60 – ГОДИШНИЯ ЮБИЛЕЙ НА НАШЕТО ЛЮБИМО УЧИЛИЩЕ!

До екипа на ПГАСГ “ Арх.Камен Петков“ Пловдив

 

ПОЗДРАВИТЕЛЕН АДРЕС

от инж. Атанаска Вълканова, директор на ПГАСГ

 

Уважаеми колеги,скъпи ученици,

Приемете моите поздравления по случай 60 – годишния юбилей на нашето любимо училище! Всяка годишнина означава опит, история, традиции, утвърждавани и прилагани във времето с ясното намерение за прогреса на ПГАСГ, която се утвърди в годините като едно от най-престижните учебни заведения в Пловдив.Благодарение на бивши и настоящи учители тук се  предоставя  качествено образование на младите хора, възпитаващо достойни граждани на България.

Уважаеми учители,

Позволете ми да Ви поздравя за неуморната работа през годините. Да Ви пожелая да продължавате с неугасващ ентусиазъм да изпълнявате една от най-трудните и благородни професии.Убедена съм, че амбицията Ви да откривате и развивате таланта на учениците ще е сред най-ярките Ви успехи.Продължавайте да работите неуморно  за издигане на престижа на училището ни.

Скъпи ученици,

Бъдете упорити, вървете упорито по пътя на Вашето учение и израстване, защото имате стабилна опора, на която да разчитате – Вашите учители.Бъдете здрави, смело напред   по пътя към сбъдването и на най-смелите Ви мечти! Помнете, че именно знанията са това, което ще Ви направи достойни, добри и уверени в себе си хора.

 

Честит празник!

26.10.2022г.                              С уважение:   Инж.Атанаска Вълканова