ПРОФЕСИОНАЛНА ГИМНАЗИЯ ПО АРХИТЕКТУРА, СТРОИТЕЛСТВО И ГЕОДЕЗИЯ “АРХ. КАМЕН ПЕТКОВ ”

НОВИНИ

Успех на наши ученици в Регионалното състезание „Най-добър млад строител“

23.04.2021

спех на наши ученици в Регионалното състезание „Най-добър млад строител“

На 15-16.04.2021 г. в ПГСГ – гр. Пазарджик се проведе Регионален кръг на традиционните състезания по професии: „Най-добър млад строител“.

В състезанието по строителство се състезаваха ученици в четири дисциплини от професионалните гимназии по строителство от гр. София, Пловдив, Пазарджик и Благоевград, където показаха своите умения в стeнни декоративни покрития, изработка на фаянсова облицовка, зидарии и преградни стени от гипскартон.

Учениците от ПГАСГ „Арх. Камен Петков“ се представиха достойно и завоюваха отборното второ място. Ръководител на отбора – Панчо Панчев.

На първо място по отделните дисциплини се класираха Мариан Николов от Xд клас в дисциплината „Облицовки“, а Александър Шопов и Божидар Джамбов от XIб клас в дисциплината „Зидарии“.

Класиралите се на първо място ще участват в Национален кръг на състезанията по съответните професионални направления през месец май в гр. Сливен.

Ръководството на училището поздравява всички участници в състезанието и благодари на колегите, които подготвиха успешно учениците!
Добави коментар