„НАЙ-ДОБЪР МЛАД СТРОИТЕЛ“ -Училищен кръг

На 15 февруари 2024 г. в Професионална гимназия по архитектура, строителство и геодезия „Арх. Камен Петков“ се проведе училищен кръг на Националното състезание „Най-добър млад строител“.

В състезателния ден се включиха тридесет и един ученици от X, XI и XII клас, които се съревноваваха в отборни и индивидуални дисциплини по строителство и геодезия.

Най-добре представителите се в дисциплини „Мазилки, шпакловки и бояджийски работи“, „Облицовки и настилки“, „Зидария“ и „Сухо строителство“ ще представляват гимназията на регионален кръг на състезанието „Най-добър млад строител“ в гр. Перник.

След доста оспорвано съревнование и изключително близки резултати в крайното класиране в дисциплина „Геодезия“, отличилия се на първо място отбор заминава за гр. София, където ще представлява гимназията на национален кръг на състезанието „Най-добър млад строител“.

Заместник-директора по учебно-производствена дейност – инж. Иван Чилибинов връчи наградите за победителите и грамоти на всички участници в състезанието.