ПРОФЕСИОНАЛНА ГИМНАЗИЯ ПО АРХИТЕКТУРА, СТРОИТЕЛСТВО И ГЕОДЕЗИЯ “АРХ. КАМЕН ПЕТКОВ ”

НОВИНИ

Последни новини

още новини

  Търсене в сайта


Юбилей

31.10.2012

С низ от светли събития ученици и учители от ПГАСГ "Арх.Камен Петков" отбелязаха 50-годишния юбилей на учебното заведение.

На 25 октомври с педагогически съвет, на който присъстваха учители ветерани и настоящите им колеги започна двудневното честване на празника. Освен да обменят опит и споделят добри практики, колегите си спомниха приятни мигове от работата им и весели случки от училищния живот през годините. С шествие по централната улица на град Пловдив до Панаирното градче учители и ученици преминаха с гордост и приемаха аплодисменти и адмирации от гражданите за своя празник. Празничния концерт в Палата№7 беше официално открит от настоящия директор на ПГАСГ, г-жа Мариана Спасова. Концерта бе изненада за всички ученици и гости на събитието, които искрено се забавляваха с водещия Драгомир Драганов, трио Сопрано, квартет Интро, ансамбъл Елика, певицата Антония Маркова и още много други изпълнители. Цветя и поздравителни адреси получихме от много институции и личности с пожелания за много творчески успехи и ползотворна работа на всички.

На 26 октомври – Празник на строителя се проведе училищния спортен празник на стадион "Пловдив". Много забавни игри, щафети, кросове и други интересни състезания накараха възпитаниците на ПГАСГ да покажат силата на спортния си дух, колективната игра и толерантността си. Въпреки игрите през целия ден, учители и ученици показаха, че притежават нестихваща сила, като всеки професионалист и посветиха вечерта на тържествен бал на поколенията. Освен предвидената програма за доброто настроение на гостите се погрижи танцовия ансамбъл на училището "Тримонциум". Така 50-годишният юбилей остави много усмивки, спомени, чувства и емоции за гости, учители, ученици и родители.

Добави коментар