ПРОФЕСИОНАЛНА ГИМНАЗИЯ ПО АРХИТЕКТУРА, СТРОИТЕЛСТВО И ГЕОДЕЗИЯ “АРХ. КАМЕН ПЕТКОВ ”

НОВИНИ

50-годишния юбилей на нашето училище

16.10.2012

УВАЖАЕМИ УЧЕНИЦИ!

Наближава седмицата, посветена на 50-годишния юбилей на нашето училище. Вие сте учениците, които имате щастието да участвате в тези празнични дни и да станете съпричастни на тези тържества. Затова си позволявам да ви припомня как ще бъде честван юбилея:

  • от 22 октомври започва седмицата на ПГАСГ "Арх.Камен Петков" – може да участвате в състезания за написване на есе, стихотворения и разкази, посветени на училището, конкурс за комикс, фотография, рисунка и пано, както и за емблема за вашата специалност.
  • на 25 октомври в 15.30 ч. ви очакваме на площада пред Общината, заедно с класните ръководители, за да участваме в шествието до Панаирното градче палата 7. Всички трябва да бъдете с пълната униформа, риза, вратовръзка,панталон (пола) и пуловери (ако е студено). В Палата № 7 от 17.30 ч. ще бъде големия юбилеен концерт.
  • На 26 октомври в 9.00 часа Ви очакваме на стадион "Пловдив" за провеждане на спортния празник, за да проявите спортсменските си качества и младежката си борбеност. Ще се радвам всички да бъдете облечени с юбилейните тениски на училището.

Скъпи ученици, очаквам да се включите във всички игри с целия си младежки ентусиазъм.

Желая Ви една празнична седмица, изпълнена с много положителни емоции.

Нека покажем на Пловдив, че нашето училище е авторитет и емблема не само за нашия град, но и за цяла България!

Добави коментар