ПРОФЕСИОНАЛНА ГИМНАЗИЯ ПО АРХИТЕКТУРА, СТРОИТЕЛСТВО И ГЕОДЕЗИЯ “АРХ. КАМЕН ПЕТКОВ ”

НОВИНИ

Кръгла маса на тема " И ний сме дали нещо на светът..."

04.05.2015

Почти месец подготовка и в резултат много положителни емоции и най-вече удовлетворение от свършената работа.
Така накратко може да определим участието на ученици и учители от ПГАСГ „Арх.Камен Петков“ в проведената кръгла маса на тема „И ний сме дали нещо на светът , чийто домакин беше Домът на учителите в град Пловдив.Госпожа Велика Янакиева и господин Данаил Търпоманов дадоха начало на дългоочакваното събитие.
Училището ни беше представено от госпожа Димитрия Стефанова, помощник-директор в ПГАСГ, която представи гимназията ни в самото начало .
Въпреки предварителното разбираемо вълнение от страна на ученици и учители дали всичко ще протече добре, представянето на нашите ученици предизвика искрена радост и възторжени аплодисменти от публиката. Сред нея имаше разнообразни гости- от различни училища: английската и хуманитарната гимназия, представители на Отдел „Образование“ към общината (госпожа Теохарова), преподаватели от Пловдивският университет, господин Кирчо Атанасов и други.
Своя изява имаха и учителите , които отделиха доста време и усилия за крайния резултат.Затова освен на учениците да благодарим и на учителите за достойното представяне на училището ни, с което за пореден път те доказаха професионализъм и отговорност – г-жа Катя Минева, г-жа Мара Иванова, г-жа Стоянка Николова и г-н Стефан Иванов- учители по български език и литература.

Към галерията

Добави коментар